ΝΕΑ

6η GAME SHOW

6η GAME SHOW έκθεση της COCOLAK στις 9 & 10 Μαρτίου 2019 στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" στο χώρο της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη. Πιστοί στις απαιτήσεις της αγοράς, για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα σας παρουσιάσουμε, όπως κάθε χρόνο, τη δυναμική μας παρουσία στα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας 9D VR στα video games, παιχνίδια ικανότητας, φουσκωτά παιχνίδια, air hockey, boxer machines, basket, baby kart, kiddie rides και άλλα πολλά.

'Ωρες Λειτουργίας από τις 11:00 έως τις 19:00, με δωρεάν πάρκινγκ εντός της ΔΕΘ, είσοδος από την πύλη εμπορίου επί της Εγνατίας.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε και στο 6947 448 900.

 

ARCADE by COCOLAK στο εμπορικό κέντρο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

Το νέο μας υποκατάστημα Arcade by Cocolak περιμένει να σας υποδεχτεί, με όλη τη γκάμα των παιχνιδιών μας, από 4 διαφορετικά παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας VR, μέχρι τα πιο σύγχρονα video games, air hockey, μπάσκετ, ποδοσφαιράκια, μπιλιάρδα, βελάκια και κουνιστά παιδικά παιχνίδια.

Θα μας βρείτε στην οδό Τομπάζη 15, εντός του εμπορικού κέντρου "Μακεδονία" στην Πυλαία.

Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-22:00, Σάββατο έως Κυριακή 10:00-23:00.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας με το κατάστημα: 2310 839479.

Arcade logo

5η GAME SHOW

5η GAME SHOW έκθεση της Cocolak στις 24 & 25 Φεβρουαρίου 2018 στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" στο χώρο της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη. Με πρωταγωνιστές τα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας (9D Virtual Reality) και όχι μόνο θα σας παρουσιάσουμε ό,τι πιο καινούριο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, video games, επαγγελματικά φουσκωτά παιχνίδια, hockey, boxer machines, κουνιστά παιχνίδια και πολλά πολλά ακόμη. 

 

'Ωρες Λειτουργίας από τις 11:00 έως τις 19:00, με δωρεάν πάρκινγκ εντός της ΔΕΘ, είσοδος από την πύλη εμπορίου επί της Εγνατίας.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε και στο 6947 448 900

 

4η GAME SHOW

Η 4η GAME SHOW της Cocolak Games είναι έτοιμη να λάβει χώρα. Στις 25 & 26 Μαρτίου 2017 θα σας παρουσιάσουμε όλες τις νέες κυκλοφορίες και τάσεις της αγοράς αποδεικνύοντας για ακόμα μια χρονιά την ανταπόκριση μας στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Μεταξύ άλλων θα δείτε: Κουνιστά Παιχνίδια, Φουσκωτά, Video Games, Παιχνίδια Εικονικής Πραγματικότητας (Virtual Reality), Καινούρια παιχνίδια νερού, Bumper Cars, Βαρκάκια Νερού, Αυτόματους Πωλητές και πολλά πολλά άλλα στο συνεδριακό κέντρο "Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ" εντός της ΔΕΘ.

Ωράριο Λειτουργίας: 11:00 - 19:00

Δωρεάν Parking για τους επισκέπτες εντός της ΔΕΘ, είσοδος από την πύλη Εμπορίου, επί της Εγνατίας.

Για πληροφορίες: +30 6947 448 900

 

 

Invitation

ARCADE by COCOLAK στο εμπορικό κέντρο "ONE SALONICA"

Η οικογένεια μας μεγαλώνει και υποδέχεται το 9ο υποκατάστημα της Cocolak, στο εμπορικό κέντρο "One Salonica" Outlet Mall στη Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσών 61 και Κωλέττη στον δεύτερο (+2) όροφο.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε Video Games, Air Hockey, Basket, ποδοσφαιράκια και φυσικά παιχννίδια Εικονικής Πραγματικότητας 9D VR!

Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος: Καθημερινά 11:00-22:00

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ "ΚΟΥΝΙΑ ΜΠΕΛΑ" ΣΤΟ ONE SALONICA OUTLET MALL

Το 1996, με πολύ σεβασμό και αγάπη για το παιδί, δημιουργήσαμε τον παιδότοπο ΚΟΥΝΙΑ ΜΠΕΛΑ, έναν από τους πρώτους στη Θεσσαλονίκη. Με τα παιχνίδια μας μεγάλωσε μια ολόκληρη γενιά παιδιών. Μαζί και τα δικά μας παιδιά. 

Σήμερα, 20 χρόνια μετά, ήρθε η ώρα της νέας γενιάς να αναλάβει την ψυχαγωγία και την δημιουργική απασχόληση των σημερινών παιδιών.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΜΠΕΛΑ NEW GENERATION.

Ένας παιδότοπος σύγχρονων προδιαγραφών που αντικατοπτρίζει την εμπειρία της εταιρίας και τις καινούριες ιδέες των συνεχιστών.

Θα τον βρείτε στο εμπορικό κέντρο One Salonica Outlet Mall στη Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσών 61 & Κωλέττη.

 

Ωράριο Λειτουργίας: Καθημερινά από τις 11:00 έως τις 22:00

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 547 723